Шта је ово?

Ово је твоје сигурно место!

Сигурно место
Сигурно место

Ово је центар за разговоре, креативно изражавање, ово је место за причу о дилемама, проблемима, животу, изазовима, љубави…

Овде можеш да поделиш своје најмрачније тајне, без бојазни да ће се прочути.
Овде можеш добити стручног саговорника уколико желиш да поделиш било шта.

Можеш добити разговор, а можеш само бити квалитетно саслушан, можеш да се испразниш, исплачеш.

Једно је причати са другарима и другарицама уз кафицу, једно је разговарати са родитељима или рођацима, а сасвим нешто друго је имати разговор са човеком који те неће осуђивати, вредновати и што је такође важно – неће препричавати другима твоје тајне. Овде си сигуран од осуда и трачева, а можеш добити подршку.

Изволи, пиши, обрати се, добродошао.

Како све ово функционише?

Пиши на скајп или електронску адресу, реци укратко шта желиш, да ли би само да се „исповедиш“ или разговор са психологом, да ли те нешто мучи или једноставно желиш да комуницираш на квалитетан начин! Онда заказујемо термин који свима одговара, договарамо се око свих неопходних детаља и онда се у договорено време чујемо преко скајпа.

Посебна повољност код онлајн разговора је у томе што можемо да комуницирамо одакле год желиш, можеш да будеш у својој соби, у читаоници, у студентском дому или чак у кафићу.

Сигурно место
Разговарамо у кафићу

Постоје могућности телефонске и смс-подршке, у зависности од твојих потреба. Уколико имаш неких нејасноћа, слободно питај!

Можеш да закажеш разговор и ван интернета, то јест у просторијама које су специјално намењене и прилагођене оваквој комуникацији.

Е-адреса: psihorg@gmail.com

Скајп име: live:psihorg

Скајп контакт
Потребно је да имаш инсталиран Скајп (бесплатан програм за комуникацију)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *