Психолошка радионица „Живети и креирати“

Живети и креирати

Драги моји, желим да вас позовем на психолошку радионицу „Живети и креирати“!

О чему се ради? О стваралаштву, уметности, животу, па да и наравно – психологији… Дискутоваћемо о адаптацији (прилагођавању) на разне животне околности и захтеве средине али и о креативности која нам помаже да у том ковитлацу останемо своји. Дакле, ово није класично предавање, већ интерактивна радионица и свако ће моћи да учествује онолико колико пожели. Све то траје око 4 сата, прожето је психолошким вежбицама и експериментима и наравно паузама за кафу, чај и томе слично.

На вама је да учествујете у овој причи о животарењу и живљењу, о томе како бол може да буде користан, о животу и смрти, а за успомену добићете сертификат. Они најактивнији добијају и књигу „Канализација ума“ (шалим се, добиће је сви). Уз то, учесник ове радионице имаће прилику да закаже свој термин за једну индивидуалну сеансу бесплатно.

Зашто да дођеш? Зато што се рад на себи увек исплати! Зато што овде добијаш нешто за себе уз пријатну атмосферу, дружење и конструктиван разговор. Ово је прилика да чујеш нешто ново или једноставно поделиш са другима којешта, да се квалитетно потроши време.

Цена учешћа је 1.000 динара, број учесника је ограничен, тако да пријављујте се на мејл psihorg@gmail.com, у инбокс не фејсбук страници >>> https://www.facebook.com/psihologija.online/ или на број телефона 063/291-611.

Место одржавања – Краљево.

Време одржавања – кад се попуне места и закаже термин који свима одговара (ако баш не буде свима све одговарало, направићемо неколико термина). Радионица траје један дан (4 сата) у месецима: јул, август, септембар.

Све што вас занима, питајте па се видимо!

Ваш психолог, Никола Марић.