Причај са психологом!

Кафа са психологом
Скајп и кафица

Потребан ти је квалитетан саговорник? Неко да те потпуно саслуша и учествује у разговору?

Потребна ти је подршка и неко ко ти може помоћи да превазићеш потешкоће?

Имаш љубавних проблема, пословних дилема, мучи те фејсбук, интернет, имаш било каквих недоумица или само желиш да те неко чује, можда да попричаш уз кафу… Нешто о чему можемо причати ако те муче „љубавни јади“ је и ово: Да ли су љубав и заљубљеност исто?

Разговор са психологом може да ти пружи неке нове идеје, перспективе, подршку или да те доведе до тога да самостално и својом снагом решиш неку потешкоћу или проблем, да се јаче ухватиш у коштац са изазовима или само боље да одмориш и опустиш се.

Шта радимо? Можемо заједно да креирамо једно сигурно место, у које можеш да оставиш нешто што те тренутно мучи или на чему желиш да радимо, а омета те, а одатле да изнесеш подршку и будеш растерећенији.

Како све ово функционише? Лако!
Обрати се преко мејла или скајпа, реци шта мислиш да ти треба. Можеш ме контактирати и сазнати нешто више и путем фејсбук странице: КЛИК ОВДЕ! Слободно разгледај и по овом порталу, можеш наићи на интересантне текстове овде: психолошке теме. Након оствареног контакта, заказујемо термин који свима одговара, договарамо се око осталих појединости и видимо се и/или чујемо преко скајпа. Такође, постоји посебна телефонска или смс-подршка.

Ови разговори обично трају 50 минута, али не брини, плус/минус 5 минута не мења ствар.

Можеш да закажеш разговор и ван интернета, то јест у просторијама које су специјално намењене и прилагођене оваквој комуникацији.

Уколико имаш било какву недоумицу, питај! Да би ме контактирао кликни доле 🙂

Е-адреса: psihorg@gmail.com
Скајп име: live:psihorg

Вибер и број телефона: 063/291-611, за иностранство је потребно укуцати позивни за Србију: 0038163291611

Фејсбук страница: КЛИК ОВДЕ

Контакт
Потребно је да имаш инсталиран Скајп (бесплатан програм за комуникацију)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *